TUULILASIT

Menikö autostasi lasi rikki? Ei hätää!

Suoritamme myös autojen tuulilasien vaihtoja sekä kiveniskemien korjauksia.

Saint-Gobain Autover toimittaa meille ajoneuvolaseja ja niihin liittyviä tuotteita, kuten lasiliimoja, työkaluja, listoja, kiinnikkeitä, teippejä ja monia muita tarvikkeita. Lasit toimittaa pääasiallisesti OEM-valmistaja Saint-Gobain Sekurit - Euroopan suurin lasitoimittaja autotehtaille.

Tuulilasi on tärkeä osa autosi turvallisuutta

Tuulilasi ei ole olemassa vain suojaamassa sateelta, tai suojaamassa kasvojasi 120 km/h nopeudella iskeytyviltä ötököiltä. Se on paljon muutakin.

Ajoturvallisuudesta puhuttaessa monelle ensimmäisenä mieleen tulevat jarrut, moottori ja renkaat. Usein tuulilasin merkitys unohdetaan. Tiedämme kyllä, että ajaminen on vaarallista silloin, kun tuulilasi on huurteessa tai jäässä eikä näkyvyys tielle ole esteetön. Pidämme tuulilasia kuitenkin itsestäänselvyytenä, sillä se näyttää ”yksinkertaiselta”.

Tuulilasi on kuitenkin tärkeä osa koko autosi korirakennetta. Yli 30% autosi korirakenteesta voi olla tuulilasin varassa, jolloin on tärkeää, että lasi on kunnossa, sen lisäksi tuulilasilla on suuri merkitys turvatyynyjärjestelmän toiminnassa. Myös tuulilasin muotoilulla on iso vaikutus autosi aerodynamiikkaan ja sitä kautta polttoaineen kulutukseen.

Pienikin vaurio tuulilasissa voi laajentua suureksi heikentäen sinun ja matkustajien turvallisuutta. Korjauta tai vaihdata autosi tuulilasi ajoissa!

TUULILASIASIOISSA OTA YHTEYTTÄ: Sami Päivärinta 050-5585329 tai myynti@sts-rengaspalvelu.fi